November, 2014

now browsing by month

 

9 Jenis Asid Amino Perlu Hanya Dalam 1 Bekas ESP Shaklee

Salam semua, Ada orang tanya mama fas…apa yang special sangat dengan ESP Shaklee ni. Banyak sangat orang dok minum. Bila ditanya, minum air soya ja pun. Haa…jadi mama fas nak sambung cerita sikit tentang ESP Shaklee. Semuanya kerana, terdapat 9 jenis asid amino perlu ada dalam 1 bekas ESP Shaklee.Read More

Keistimewaan dan Manfaat ESP Shaklee

Salam Bahagia, Uoollls biasa dengar serbuk protein ESP Shaklee? Tau tak apa keistimewaan dan manfaat ESP Shaklee ni? Sapa tak pernah cuba rugiii….     Menurut Pakar Nutrisi Bertauliah Dr Bruce Miller, beliau sangat menyarankan pengambilan suplemen protein berasaskan soya. Salah satu produk yang ada dalam Shaklee adalah serbuk proteinRead More

Kepentingan Protein Dan ESP Shaklee Sebagai Sumber Protein Terbaik

sumber soya non-GMO, ESP Shaklee,

Selamat pagi… Pagi ni rasa sejuk sikit cuaca…entahla rasa segar je…sementara siapkan kerja rumah, kemas dapur sebelum hantar Ammar ke sekolah, setiap pagi mama fas mesti bancuh minuman ESP Shaklee…dapat lapik perut dan rasa kenyang…     Haaa….kan dah terlanjur cerita… boleh mama fas share sikit tentang serbuk protein dariRead More

Ramainya Ahli Shaklee Tetapi Adakah Semua Ahli Shaklee Itu Sama?

Salam Sejahtera, Kisahnya begini…masa mama fas dok sembang-sembang dengan kakak-kakak mama fas, pasal bisnes MLM….terkeluarla kata-kata ni….ish….ramainya ahli Shaklee macam cendawan yang tumbuh selepas hujan…macam mana nak bisnes Shaklee kalau semua dah jadi ahli…     Lagipun di kalangan sedara mara, adik beradik mama fas pun ada yang sudah jadiRead More

ˆ