April, 2015

now browsing by month

 

Testimoni Jujur Kesan Pengambilan OsteMatrix Shaklee

ostematrix Shaklee

Salam Semua,   Ni mama fas nak cerita la sikit kan, pengalaman lepas amalkan Shaklee laa, kira testimoni Ostematrix Shaklee gituuu…hehehe…baru best…dah makan lepas tu rasai perbezaan dan perubahan…bolehla cerita…betul tak….baru real bak kata omputih…takde main tipu-tipu…tak baik tau…hehehe…oklah…kita teruskan….Ini dikira sebagai testimoni jujur dari mama fas sendiri kesan dariRead More

Fobia Ke Jamban Sebab Buasir, Hilang dengan Set Buasir Shaklee

testimoni ostematrix shaklee,sembelit,buasir

Salam Sejahtera, Rasa macam lamanya tak  menulis. Agak sibuk kebelakangan ni…Tapi hari ni nak share la sikit story tentang pengalaman sembelit dan buasir. Pengalaman sampaikan mama fas jadi fobia. Fobia tiap kali terasa nak ke jamban disebabkan buasir. Sakit, pedih dan sangat tak selesa.       Sebenarnya mama fasRead More

Ostematrix Shaklee Sumber Kalsium Paling Mudah Diambil dan Diserap Badan Selain Minum Susu

sumber kalsium

Berita baik sangat bagi mereka yang dok bising-bising tak lalu dan tak suka nak minum susu. Hehehe..Kalau anda antara kalangan mereka yang tak lalu nak minum susu tapi nak jaga tulang yang sihat, gigi yang kuat, nak cukupkan keperluan kalsium harian maka ambillah Ostematrix Shaklee. Ostematrix Shaklee adalah sumber kalsiumRead More

ˆ