October, 2016

now browsing by month

 

Cara Atasi Ruam Pada Bayi

cara-atasi-ruam-atau-ekzema-pada-bayi

Bayi anda biasa jadi ruam? Macamana cara atasi ruam pada bayi ni ye…kesian kan sebab bayi akan sentiasa rasa tak selesa. Anak Mama fas yang sulung dulu, Ammar biasa jadi ruam tapi di bahagian badan. Jadi pun start umur Ammar dah 6 bulan ke atas. Alhamdulillah jenis tak serius sangat,Read More

Puas Hati Dan Selamat | Beli Shaklee Online Terus Dari HQ Shaklee

beli-shaklee-online-terus-dari-hq-shaklee

Bismillah. Hampaa..nak habaq ni, kalu hampa nak beli Shaklee Online, boleh la beli terus dari HQ Shaklee. Bukan apa, ada yang risau kot-kot mama fas juai stok lama kan….tapi setakat ni alhamdulillah, stok mama fas memang sentiasa bertukar tangan..habis order, habis order…cuma ada stok tertentu yang mama fas akan orderRead More

ˆ