November, 2016

now browsing by month

 

5 Cara Menaikkan Semangat Bila Ada Ujian Dalam Hidup Atau Bisnes

cara-menaikkan-semangat

Bila ada ujian melanda dalam hidup, mesti semangat kita sikit sebanyak akan menurun kan? Jadi macamana cara menaikkan semangat kita semula bila ada ujian yang berlaku? Tak kira la samada dalam hidup, dalam bisnes atau dalam apa jua lapangan kerja yang kita lakukan.     Biasalah, buat kek pun kadangkalaRead More

5 Sikap Orang Bisnes Yang Saya Belajar Melalui Bisnes Shaklee

sikap-orang-bisnes-bisnes-shaklee

Masa mula-mula join dengan daftar jadi ahli Shaklee, memang untuk makan sendiri ja. Jauh sekali nak buat bisnes Shaklee. Tapi akhirnya terpesong dari hajat asal sebab bila dah makan rasa serasi pula. Lepas tu jiran tanya dan beli dari mama fas. Dari situ la permulaan untuk terus buat bisnes Shaklee.Read More

Aktiviti Cuti Sekolah Anak-Anak Sambil Mama Bisnes Online Dari Rumah

ammar-n-nina

Alhamdulillah, cuti sekolah dah mula. Anak-anak memang syok habis la sebab cuti panjang. Mama yang jenis buat bisnes online dari rumah ni pula, mula la kaki tangan mulut semua berganda-ganda aktivitinya…hahaha. Mana taknya, kalau hari sekolah, agak mudah nak handle urusan kerja dan rumah. Bila anak-anak ada rumah, lain sikitRead More

Landmark Study Shaklee Bukti Produk Shaklee Berkesan Dan Selamat

landmark-study

‘Makan produk Shaklee banyak-banyak ni takpa ka?? Bukan sorang dua yang tanya mama fas soalan ni, tapi boleh dikatakan 40% customer  yang nak makan produk Shaklee akan tanya soalan yang serupa.       Biasalah kan…Anda makan produk lain-lain yang ada di pasaran  kekadang tu tak tanya banyak pun, yangRead More

Penawar Stress Buat Setiap Keluarga Di Malaysia

stress, tekanan perasaan, tekanan jiwa

Stress, tekanan jiwa, tekanan perasaan. Maksud lebih kurang sama ja kan? Mama fas kalau boleh teringin nak agihkan satu produk penawar stress ni untuk setiap keluarga di Malaysia. Sebolehnya nak sangat setiap keluarga berada dalam keadaan harmoni dan gembira.       Bukan apa, kalau bab pemakanan kira ok laRead More

Refleksi Diri Sendiri Bagi Tahun 2016

refleksi-diri

Bismillah. Tak lama lagi kita dah nak masuk tahun baru 2017.  Jadi kena la tengok balik refleksi diri sepanjang tahun 2016 ni..Sudah berubah atau masih begitu…? Mana-mana target yang belum dicapai tahun 2016 ni akan dibawa ke tahun 2017 dengan usaha yang lebih dan lebih lagi..:)     Walaupun baruRead More

5 Sebab Utama Saya Pilih Bisnes Shaklee Online.

Bagi anda yang sekarang ni mencari-cari peluang untuk buat bisnes online, mungkin anda boleh pilih bisnes Shaklee Online sebagai platform untuk menjadikannya sebagai sumber pendapatan. Terutamanya bagi anda yang dah pernah makan supplemen Shaklee, dah rasa manfaatnya ada baiknya anda kongsi pula dengan orang lain dan buat bisnes Shaklee online..:)Read More

Pencuci Serbaguna Basic-H Yang Super Pekat, Jimat Dan Selamat

basic-h

Kebetulan sebelum customer tersayang sampai rumah nak beli produk, mama fas sempat la cuci lantai depan rumah menggunakan Basic-H. Lama dah tak beli cecair F-b-l-s- atau detergen pencuci lantai yang lain.hehe..Rasa dah serasi sangat dengan Basic-H walaupun ianya tidaklah berbau wangi langsung.     Pencuci Basic-H ni pekat sangat. GunaRead More

Di Sebalik Kisah Hidup Pengasas Shaklee Iaitu Dr Forest C Shaklee

Dok sebut Shaklee, Shaklee..Tapi tak kenal Pengasas Shaklee, hampeh la kan. Mesti la kena kenal dan ambil tahu dengan orang yang banyak berjasa kepada industri makanan tambahan pertama di dunia ni..     Abih tu, meh mama fas nak story mory sikit tentang pengasas Shaklee yang sehingga kini bilangan penggunanyaRead More

Penawar Kulit Gatal Menggunakan Krim Serbaguna Herbal Blend Shaklee

Nak cerita ni..Minggu lepas kulit badan anak mama fas jadi gatal-gatal. Tak tahu macam mana boleh jadi kulit gatal gitu. Nak kata nyamuk gigit, Nina sorang je yang jadi.  Kalau bukan nyamuk, tak tahu serangga apa. Tidur malam tu selepas balik dari kampung, Nina dah merengek-rengek sebab tak tahan gatal.Read More

ˆ