Cara Bayar Hutang PTPTN Dengan Bisnes Online Shaklee

bisnes online shaklee untuk para graduan

Sebelum ni mama fas pernah cerita tentang 3 sebab kenapa perlu mula bisnes online.  Tapi harini cuma nak share peluang dengan anak-anak muda pula. Terutamanya fresh graduate yang mencari solusi cara bayar hutang ptptn yang bukan sikit-sikit. Untung betul bagi adik-adik yang masih muda ni, tenaga masih kuat, idea masih bernas dan kreatif untuk mulakan Bisnes  Online Shaklee. Kenapa Shaklee yang mama fas sarankan? Sebabnya Shaklee pun ada sediakan peluang bisnes. Masa usia muda macam ni, tanpa komitmen keluarga sangat berpeluang cerah untuk berjaya. Adik-adik  mempunyai banyak masa dan peluang untuk belajar dan menimba pengalaman berbisnes.

 

bisnes online shaklee untuk para graduan

 

 

Setiap tahun begitu ramai pelajar IPTS dan IPTA yang berjaya dengan cemerlang. Belum lagi campur dengan pelajar-pelajar yang belajar di luar negara dan pulang ke tanah air setelah tamat belajar dan mencari kerja. Memang berebut-rebut dan masing-masing menunggu peluang kerja. Mana yang bernasib baik, memang cepat la mereka dapat kerja. Bagi yang masih menganggur, boleh la berjinak-jinak dengan bisnes Online Shaklee ni.:)

 

 

 

Bukan saja boleh tambah duit poket, malah boleh mula selesaikan hutang PTPTN. Jangan tidak tahu, ada ramai pengedar Shaklee yang melanjutkan pelajaran mereka ke peringkat tertinggi tanpa membuat pinjaman tapi membayar dengan menggunakan bonus dari Shaklee. Bestkan?

 

 

 

Jadi, rebutla peluang keemasan ini lebih awal. Kenapa mama fas syorkan untuk adik-adik buat Bisnes Online Shaklee adalah kerana :

 

 

 

1.Modal Yang Rendah

Langkah pertama hanyalah mendaftar sebagai ahli Shaklee dahulu. Daftar Ahli Shaklee adalah RM68.90 tambah kos penghantaran kit beg Shaklee RM 79.50. Bagi Sabah dan Sarawak RM90. Kalau nak tahu cara daftar ahli shaklee, boleh KLIK SINI.

 

Lepas daftar ahli Shaklee barulah anda boleh melangkah step seterusnya. Sebaiknya, anda perlu membuat belian untuk diri sendiri dan merasai pengalaman menggunakan produk  Shaklee. Dari situ, adalah lebih mudah untuk anda berkongsi kebaikan Shaklee..:)

 

 

 

2.Risiko rendah

Oleh kerana modal yang kita perlukan adalah sangat berpatutan. Tidak perlu bayar sewa kedai dan sebagainya. Malah kos pengiklanan pun murah atau tiada langsung!.Mulakan dengan apa yang ada, FB, IG dan sebagainya untuk share dan jual..:) Maka, risiko kerugian yang akan ditanggung juga hampir tiada.

 

 

 

3. Fleksibel

Masa kerja yang fleksibel membolehkan kita guna masa yang telah kita tetapkan sendiri untuk fokus bisnes kita. Tiada kekangan dan paksaan. Kita sendiri yang tentukan masa kita bekerja untuk bisnes.

 

 

 

4. On The Go

Oleh kerana mini ofis kita adalah di shaklee2u.com.my, maka segala urusan bisnes dilakukan secara online. Kita boleh melakukan bisnes di mana saja. Secara online mahupun offline. Terpulang kepada kreativiti kita dalam menggerakkan bisnes sendiri.

 

 

 

5. Potensi Pelanggan Tiada Sempadan

Bersama Shaklee, kita boleh memperolehi pelanggan dari dalam dan luar negara. Shaklee berada di beberapa buah Negara. In shaa allah peluang untuk melebarkan perniagaan terbuka luas..:)

 

 

 

Sungguh mudah kan adik-adik…:) Lepas ni, bila dah tau cara bayar hutang PTPTN, iaitu dengan buat bisnes online Shaklee,   bukan saja dapat bayar dan selesaikan segera, malah boleh hadiahkan pula produk Shaklee buat mak dan ayah demi menjaga kesihatan mereka. Pasti mereka lebih menghargainya..:)

 

 

 

pengedar-shaklee-jitra-pengedar-shaklee-alor-setar-pengedar-shaklee-kedah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
ˆ