ESP Soy Protein Isolate Powder

now browsing by category

 

Kek Pandan Cheese ESP dan Meal Shakes Leleh

potongan kek pandan cheese leleh dengan ESP & Mealshakes, kek pandan cheese leleh

Salam Ceria, Kali ni mama fas buat Kek Pandan Cheese ESP dan Meal Shakes Leleh. Banyak kali juga dah kek ni dibuat. Sebabnya mama fas suka dan anak-anak pun lagi sukaa….:) Anak-anak pun dah pandai minta kek apa yang teringin nak makan. Jadi sebagai memenuhi impian anak-anak dan selera mamaRead More

9 Jenis Asid Amino Perlu Hanya Dalam 1 Bekas ESP Shaklee

Salam semua, Ada orang tanya mama fas…apa yang special sangat dengan ESP Shaklee ni. Banyak sangat orang dok minum. Bila ditanya, minum air soya ja pun. Haa…jadi mama fas nak sambung cerita sikit tentang ESP Shaklee. Semuanya kerana, terdapat 9 jenis asid amino perlu ada dalam 1 bekas ESP Shaklee.Read More

Kepentingan Protein Dan ESP Shaklee Sebagai Sumber Protein Terbaik

sumber soya non-GMO, ESP Shaklee,

Selamat pagi… Pagi ni rasa sejuk sikit cuaca…entahla rasa segar je…sementara siapkan kerja rumah, kemas dapur sebelum hantar Ammar ke sekolah, setiap pagi mama fas mesti bancuh minuman ESP Shaklee…dapat lapik perut dan rasa kenyang…     Haaa….kan dah terlanjur cerita… boleh mama fas share sikit tentang serbuk protein dariRead More

Senarai Harga Produk Shaklee Bukan Ahli

produk shaklee terbaik, daftar ahli shaklee percuma, pengedar Shaklee Jitra Alor Setar Kedahtalea

Senarai Harga Produk Shaklee Berikut adalah senarai harga produk Shaklee bagi bukan ahli. Harga TIDAK termasuk Kos Penghantaran. Untuk dapatkan harga yang lebih jimat dan murah, Daftar Ahli Shaklee >> DI SINI. Anda juga boleh membeli terus dari Shaklee >> DI SINI.   NUTRISI KESIHATAN BERPANJANGAN BIL PRODUK KEGUNAAN UVRead More

ˆ