Jana Pendapatan

now browsing by category

 

Ramainya Ahli Shaklee Tetapi Adakah Semua Ahli Shaklee Itu Sama?

Salam Sejahtera, Kisahnya begini…masa mama fas dok sembang-sembang dengan kakak-kakak mama fas, pasal bisnes MLM….terkeluarla kata-kata ni….ish….ramainya ahli Shaklee macam cendawan yang tumbuh selepas hujan…macam mana nak bisnes Shaklee kalau semua dah jadi ahli…     Lagipun di kalangan sedara mara, adik beradik mama fas pun ada yang sudah jadiRead More

Peluang Buat Duit Dari Rumah Untuk Tambah Pendapatan

Pengedar Shaklee Kedah,bisnes Shaklee

Mmm…topik agak menarik untuk mama fas kongsikan hari ni…Sebenarnya sebagai seorang suri rumah macam mama fas ni kekadang teringin juga untuk bekerja semula…bukan apa…sekurang-kurangnya dapat juga ringankan beban suami…tetapi tak sampai hati pulak nak tinggalkan putera puteri tersayang yang comel-comel ni pada jagaan orang lain…nak tak nak mama fas jadikanRead More

Pengedar Shaklee Jitra, Alor Setar, Kedah Terbaik Pilihan Anda

Assalammualaikum, Hai…Nama saya adalah Fasihah Abdul Shukor. Panggil mama fas saja. Mama fas adalah Pengedar Shaklee Jitra, Alor Setar, Kedah. Mama fas membuat bisnes online Shaklee sepenuh masa dan merupakan suri kepada En Mohd  Ikhsan yang baik hati dan penyayang. Merupakan mama kepada 3 orang anak-anak syurga yang sangat bijak,Read More

ˆ