Pengedar Shaklee Jitra

now browsing by category

 

7 Kelebihan Beli Shaklee Dan Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya Dari Group SuperStarShaklee

superstarshaklee

Alhamdulillah, semakin ramai pengguna Shaklee malah semakin ramai yang daftar ahli Shaklee dan beli Shaklee dari mama fas. Terima kasih bagi anak-anak dan customer-customer Shaklee yang mempercayai mama fas..:)       Mama fas sangat terharu dengan seorang customer mama fas ni..Seorang ayah yang sangat kasihkan anaknya. Beliau sanggup datangRead More

Menggapai Impian Dalam Shaklee

Assalamualaikum..harini cuma nak kongsi dengan pembaca tersayang tentang harapan mama fas dan impian dalam Shaklee. Sejak meletakkan Shaklee sebagai sumber kerjaya kedua selain berjaya dengan kerjaya pertama sebagai surirumah..hehehe, mestilah kita nak kerjaya kita tu mampu memberi perubahan yang besar dalam hidup malah menjadikan hidup ini lebih indah, bahagia danRead More

Puas Hati Dan Selamat | Beli Shaklee Online Terus Dari HQ Shaklee

eli-shaklee-online-terus-dari-hq-shaklee

Bismillah. Hampaa..nak habaq ni, kalu hampa nak beli Shaklee Online, boleh la beli terus dari HQ Shaklee. Bukan apa, ada yang risau kot-kot mama fas juai stok lama kan….tapi setakat ni alhamdulillah, stok mama fas memang sentiasa bertukar tangan..habis order, habis order…cuma ada stok tertentu yang mama fas akan orderRead More

Kenapa Saya Yakin Produk Shaklee Selamat Untuk Keluarga Saya?

produk shaklee selamat, rendam sayur dengan Basic H, Basic-H,

Sebelum ni mama fas pernah cerita pasal kenapa mama fas pilih produk Shaklee. Anda boleh baca DI SINI. Salah satu sebabnya adalah jaminan Shaklee yang menjelaskan produk Shaklee SELAMAT di samping jaminan BERKESAN dan MESRA ALAM.       Satu hari, sambil mama fas dok berbalas mesej dengan sorang customerRead More

Kenapa Saya Pilih Produk Shaklee Untuk Keluarga Saya?

pengedar-shaklee-produk-shaklee

Mengimbas kembali kenangan macamana mama fas boleh pilih dan guna produk Shaklee ni ialah atas  sebab nak cari supplemen untuk mak abah mama fas dan juga untuk kulit kusam mama fas. Dalam dok cari-cari dalam pak goggle tu, tersangkut pulak dengan satu pemilik blog yang kini merupakan upline mama fasRead More

Set Berpantang Shaklee Pilihan Mama Gojes

set-berpantang-shaklee-set-bersalin-shaklee-set-berpantang-set-bersalin

Salam ceria mama gojes sekalian 🙂 Sedang mencari Set Berpantang Shaklee ka…? Kalau sekarang mama gojes sekalian  sedang menghitung hari untuk bersalin dan tidak tahu apa yang nak dimakan semasa berpantang nanti, jangan la risau, Set Berpantang Shaklee kan ada. Betul, ianya sangat mudah jika anda berpantang dengan set ini.Read More

Cara Beli Shaklee Secara Order Online bagi Ahli Shaklee dan Bukan Ahli Shaklee

beli produk shaklee order online

Salam sejahtera.   Para pembaca duniasuri.com yang disayangi sekalian, amat mudah sebenarnya untuk anda atau sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan produk Shaklee tanpa perlu bersua muka dengan mana-mana pengedar Shaklee. Bagaimana caranya? Mama fas akan bagitau secara ringkas kepada anda cara beli Shaklee secara order online. Bagi ahli Shaklee danRead More

Ramainya Ahli Shaklee Tetapi Adakah Semua Ahli Shaklee Itu Sama?

Salam Sejahtera, Kisahnya begini…masa mama fas dok sembang-sembang dengan kakak-kakak mama fas, pasal bisnes MLM….terkeluarla kata-kata ni….ish….ramainya ahli Shaklee macam cendawan yang tumbuh selepas hujan…macam mana nak bisnes Shaklee kalau semua dah jadi ahli…     Lagipun di kalangan sedara mara, adik beradik mama fas pun ada yang sudah jadiRead More

Cara Daftar Ahli Shaklee Online Yang Serba Mudah

ahli shaklee,cara daftar ahli Shaklee, pengedar Shaklee Jitra Alor Setar Kedah

Assalammualaikum, Semalam punya cerita, dalam dok cerita-cerita pasal makan vitamin Shaklee sesama adik-beradik tetiba dapat mesej orang tanya cara daftar ahli Shaklee online. Jadi, mama fas bagi 4 cara untuk daftar ahli Shaklee secara online yang serba mudah yeee. Semudah ABC..     CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE ONLINE    Read More

ˆ