Pengedar Shaklee Penang COD Shaklee Pulau Pinang

Pengedar Shaklee Penang COD Shaklee Pulau Pinang

Alhamdulillah..nak berkongsi kegembiraan dengan penduduk Pulau Pinang. Bagi anda yang nak mendapatkan produk Shaklee melalui COD Shaklee Pulau Pinang boleh la menghubungi Pn Ct Zainab. Beliau yang sebelum ni antara Pengedar Shaklee Langkawi terbaik juga merupakan Pengedar Shaklee Penang.

 

Pengedar Shaklee Penang COD Shaklee Pulau Pinang

 

In shaa allah Ct Zainab boleh membantu anda dalam memberikan konsultasi yang terbaik bagi setiap cadangan supplemen. Bagi anda yang juga ingin menjadi sebahagian dari Team Superstars Shaklee sebagai pengedar Shaklee Penang, boleh la menghubungi beliau.

 

 

 

Beliau merupakan antara yang berpengalaman dalam Set Berpantang Shaklee, Pengalaman membantu mereka yang mempunyai masalah ketulan pada breast dan kecantikan Shaklee melalui pengambilan produk Shaklee secara konsisten mampu memberikan rundingan terbaik berdasarkan pengalaman yang beliau ada.

 

 

 

Ini antara sharing beliau yang mama fas petik dari FB beliau. Boleh juga baca DI SINI.

 

 

 

“Assalamualaikum.

Buat apa tu.. jangan dok gosip sangat petang2 ni. Daripada dok gosip2, baik p tolong bagitau jiran tetangga, sedara mara semua pasai sorang kaka perasan cantik ni rupanya Pengedar Sah Shaklee Terbaik dan Ter-Trusted di utagha, tanah malaya dan kawasan yang sewaktu dengannya! Giicuuu…

Apa special sangat kaka perasan cantik ni?

Special la cek oi.. sebab beli vitamin Shaklee daripada kaka perasan cantik, insha Allah hgpa pun akan ter-perasan cantik juga. Kah! Ter-perasan sihat, ter-perasan positif, ter-perasan dapat bonus. Wahh!

Jadi dengan gumbiranya marilah dapatkan konsultansi percuma untuk sihat dan cantik bersama kaka perasan cantik yang sememang nya cantik… eh terperasan lagi.

Sekali sekale.. Jangan lerr mare..”

 

 

 

 

 

Juga sharing beliau yang berjaya membantu customer beliau sendiri yang sebelum ini mengalami ketulan pada payudara dan akhirnya semakin mengecut. Boleh baca DI SINI:

 

 

 

“Saya sendiri ada customer yang ada isu tentang breast lump yang doc suspect akan grow menjadi kanser.

Doc siap suruh operate and korek buang ketulan pada breast tu. Dan ada risiko hilang payudara.

Kalau lah customer saya tu terus ikut cakap doc, maka… hmm maka nya.. hilanglah mahkota wanita..

Alhamdulilah customer saya usaha dan doa. Ikhtiar dengan Vivix secara konsisten. Selepas botol ke 3, Alhamdulilah… hilang dah breast lump yang banyak tu. Tinggal satu saja lagi yang semakin surut.

Alhamdulilah Alhamdulilah Alhamdulilah.

Jadi mana lagi mahal?

VIVIX atau hidup tanpa payudara?”

 

 

 

 

Bagi Penduduk Pulau Pinang, boleh la hubungi Ct Zainab menerusi talian di bawah :

 

Pengedar Shaklee Penang COD Shaklee Pulau Pinang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
ˆ