Bisnes Online

now browsing by tag

 
 

3 Sebab Kenapa Perlu Mula Bisnes Online Sekarang Dalam Situasi Ekonomi Hari Ini

bisnes online dari rumah, bisnes online shaklee, bisnes shaklee online

Sepatutnya mama fas perlu mula mungkin 10 tahun dulu untuk buat bisnes online ni. Tapi waktu tu tak ada kesedaran, tak ambil tahu, tak tahu cara dan tak ada orang nak bimbing. 10 tahun dulu, umur masih muda, belum kahwin, jadi mama fas pun dok huha huha la lagi. TambahRead More

Cara Saya Buat Bisnes Shaklee Secara Online Melalui Handphone

buat-bisnes-secara-online-dengan-samsung-galaxy-note5-32gb

Harini kita citer pasai handphone ya..hihihi.Sejujurnya mama fas mula serius buat bisnes Shaklee secara online ni sejak ada handphone android. Memang berjasa sangat handphone ni.  Jenis yang sekarang ni mama fas guna adalah Samsung Grand Quattro. Handphone ni la yang pertama kali dibeli oleh en suami tersayang dan sudah 3Read More

5 Kelas Cara Buat Bisnes Online Dari Mentor Bisnes Saya

Bila dah daftar ahli Shaklee dan guna produk Shaklee, kemudian mama fas mula belajar cara buat bisnes online Shaklee pula. Oleh sebab upline dan mentor duduk di KL dan mama fas di Kedah, maka kebanyakan kelas dibuat secara online. Tapi, mama fas attend juga kelas coaching dengan mentor bila berkesempatan.Read More

Aktiviti Cuti Sekolah Anak-Anak Sambil Mama Bisnes Online Dari Rumah

ammar-n-nina

Alhamdulillah, cuti sekolah dah mula. Anak-anak memang syok habis la sebab cuti panjang. Mama yang jenis buat bisnes online dari rumah ni pula, mula la kaki tangan mulut semua berganda-ganda aktivitinya…hahaha. Mana taknya, kalau hari sekolah, agak mudah nak handle urusan kerja dan rumah. Bila anak-anak ada rumah, lain sikitRead More

ˆ