Bisnes Shaklee

now browsing by tag

 
 

Cara Bayar Hutang PTPTN Dengan Bisnes Online Shaklee

bisnes online shaklee untuk para graduan

Sebelum ni mama fas pernah cerita tentang 3 sebab kenapa perlu mula bisnes online.  Tapi harini cuma nak share peluang dengan anak-anak muda pula. Terutamanya fresh graduate yang mencari solusi cara bayar hutang ptptn yang bukan sikit-sikit. Untung betul bagi adik-adik yang masih muda ni, tenaga masih kuat, idea masihRead More

3 Sebab Kenapa Perlu Mula Bisnes Online Sekarang Dalam Situasi Ekonomi Hari Ini

bisnes online dari rumah, bisnes online shaklee, bisnes shaklee online

Sepatutnya mama fas perlu mula mungkin 10 tahun dulu untuk buat bisnes online ni. Tapi waktu tu tak ada kesedaran, tak ambil tahu, tak tahu cara dan tak ada orang nak bimbing. 10 tahun dulu, umur masih muda, belum kahwin, jadi mama fas pun dok huha huha la lagi. TambahRead More

5 Sikap Orang Bisnes Yang Saya Belajar Melalui Bisnes Shaklee

sikap-orang-bisnes-bisnes-shaklee

Masa mula-mula join dengan daftar jadi ahli Shaklee, memang untuk makan sendiri ja. Jauh sekali nak buat bisnes Shaklee. Tapi akhirnya terpesong dari hajat asal sebab bila dah makan rasa serasi pula. Lepas tu jiran tanya dan beli dari mama fas. Dari situ la permulaan untuk terus buat bisnes Shaklee.Read More

5 Sebab Utama Saya Pilih Bisnes Shaklee Online.

Bagi anda yang sekarang ni mencari-cari peluang untuk buat bisnes online, mungkin anda boleh pilih bisnes Shaklee Online sebagai platform untuk menjadikannya sebagai sumber pendapatan. Terutamanya bagi anda yang dah pernah makan supplemen Shaklee, dah rasa manfaatnya ada baiknya anda kongsi pula dengan orang lain dan buat bisnes Shaklee online..:)Read More

Menggapai Impian Dalam Shaklee

Assalamualaikum..harini cuma nak kongsi dengan pembaca tersayang tentang harapan mama fas dan impian dalam Shaklee. Sejak meletakkan Shaklee sebagai sumber kerjaya kedua selain berjaya dengan kerjaya pertama sebagai surirumah..hehehe, mestilah kita nak kerjaya kita tu mampu memberi perubahan yang besar dalam hidup malah menjadikan hidup ini lebih indah, bahagia danRead More

Set Berpantang Shaklee Pilihan Mama Gojes

set-berpantang-shaklee-set-bersalin-shaklee-set-berpantang-set-bersalin

Salam ceria mama gojes sekalian 🙂 Sedang mencari Set Berpantang Shaklee ka…? Kalau sekarang mama gojes sekalian  sedang menghitung hari untuk bersalin dan tidak tahu apa yang nak dimakan semasa berpantang nanti, jangan la risau, Set Berpantang Shaklee kan ada. Betul, ianya sangat mudah jika anda berpantang dengan set ini.Read More

Ramainya Ahli Shaklee Tetapi Adakah Semua Ahli Shaklee Itu Sama?

Salam Sejahtera, Kisahnya begini…masa mama fas dok sembang-sembang dengan kakak-kakak mama fas, pasal bisnes MLM….terkeluarla kata-kata ni….ish….ramainya ahli Shaklee macam cendawan yang tumbuh selepas hujan…macam mana nak bisnes Shaklee kalau semua dah jadi ahli…     Lagipun di kalangan sedara mara, adik beradik mama fas pun ada yang sudah jadiRead More

Peluang Buat Duit Dari Rumah Untuk Tambah Pendapatan

Pengedar Shaklee Kedah,bisnes Shaklee

Mmm…topik agak menarik untuk mama fas kongsikan hari ni…Sebenarnya sebagai seorang suri rumah macam mama fas ni kekadang teringin juga untuk bekerja semula…bukan apa…sekurang-kurangnya dapat juga ringankan beban suami…tetapi tak sampai hati pulak nak tinggalkan putera puteri tersayang yang comel-comel ni pada jagaan orang lain…nak tak nak mama fas jadikanRead More

Pengedar Shaklee Jitra, Alor Setar, Kedah Terbaik Pilihan Anda

Assalammualaikum, Hai…Nama saya adalah Fasihah Abdul Shukor. Panggil mama fas saja. Mama fas adalah Pengedar Shaklee Jitra, Alor Setar, Kedah. Mama fas membuat bisnes online Shaklee sepenuh masa dan merupakan suri kepada En Mohd  Ikhsan yang baik hati dan penyayang. Merupakan mama kepada 3 orang anak-anak syurga yang sangat bijak,Read More

ˆ